våra nätverk


Executive HUB är en community som tillhandahåller exklusiva nätverk för ledare och styrelseledamöter. Vi erbjuder forum för erfarenhetsutbyte och utveckling, samt skräddarsydda konsulttjänster och utbildningar.


Vi har idag de aktiva nätverken 100+, 30+ och Region+ samt styrelsenätverket Executive HUB - Women On Boards.


Medlemmarna i vårt nätverk 100+ har erfarenhet av bolag med omsättning från 100 miljoner och uppåt, de flesta finns i bolag som omsätter 500 miljoner till tre miljarder. Vi tror på utbyte över funktionsgränserna och vårt mål är att alla funktioner i en ledningsgrupp ska finnas representerade i nätverket.


30+ har medlemmar med erfarenhet från bolag som omsätter 30 miljoner och uppåt. Många av medlemmarna i detta nätverk har även ett ägarskap och finns i bolag som växer både organiskt och genom förvärv.


Region+ vänder sig till ledare i roller som region-, marknadsområdes-, affärsområdeschef eller liknande. Nätverket samlas bland annat kring frågor som att leda organisationer regionalt utifrån en central bolagsstrategi.


Mer om vårt styrelsenätverk Executive HUB - Women On Boards kan du läsa här.


Några av de teman vi pratar om just nu är Ledarskapet post Corona, Hållbarhet, Mångfald och Inkludering, Reskilling och Upskilling samt Digital Transformation.


Varmt välkommen till vår Community!