SERVICES

Utöver skräddarsydda konsulttjänster, utbildningar och seminarier så erbjuder vi även servicetjänster och rådgivning för företag och organisationer inom marknadskommunikation, branding, interior branding, försäljning, säljutbildning samt utveckling av nya marknader och kundsegment.

Anna Tedebring Thysell

Marknadskommunikation, branding, interior branding och projektledning

E-post

LinkedIn

+46 70 200 88 70

Anna har många års erfarenhet från arbete på kommunikationsbyrå och marknadsavdelningar, för både nationell och internationell marknad. Hon hjälper företag lyfta fram sitt varumärke och erbjudande i alla sina kanaler och miljöer, genom att utforma, förnya och uppdatera marknadskommunikation, webbplatser, sociala kanaler och miljöer för arbete och samverkan.


Anna har även lång erfarenhet av inredningskoncept och design. Specialområdet är att skapa framtidens attraktiva kontor: Trivsamma, dynamiska och hållbara miljöer som boostar verksamhet, varumärke och välmående.

Marlene Haraldsson

Rådgivare, Konsult och Partner inom försäljning

E-post

LinkedIn

+46 70 303 46 49


Marlene har jobbat med utveckling av nya marknader, kundsegment och affärer inom B2B i över 17 år genom rådgivning och försäljning. Hon hjälper företag att höja sina försäljningssiffror genom att antingen jobba aktivt med försäljning på uppdrag, eller hjälpa försäljningsavdelningar och säljare att utvecklas mot nya mål. Bland uppdragsgivarna finns allt ifrån småföretag till stora bolag och koncerner.


Vi erbjuder skräddarsydd service, kontakta oss gärna kring dina utmaningar.