Executive HUB Academy:

HR-DAGEN

. 2 DECEMber .

kl. 9.00-16.00

p5, umeå

Dagens snabbt föränderliga omvärld ställer höga krav på företag att driva utveckling. Många av dessa förändringar är starkt kopplade till avdelningen Human Resources och HR:s uppdrag. Det gäller varifrån vi ska jobba, hur vi ska kompetensutveckla våra chefer och medarbetare, och hur vi ska kunna vara ett attraktivt företag som klarar att locka till oss bra och rätt arbetskraft.


HR är en central del i många av dessa processer. Vad betyder det för HR:s egen roll och utveckling? Hur ska vi inom HR jobba för att klara att lösa dessa delvis nya utmaningar och uppgifter? Detta och mycket annat kommer vi att prata om under Executive HUB Academy: HR-DAGEN.


Vi ser fram emot en utvecklande dag med interaktiva utbildningspass, workshops och frågepaneler med massor av erfarenhetsutbyten. Länk till anmälan finns längst ner på sidan.

Författare & Föreläsare inom jämställdhet, mångfald och inkludering, leder denna interaktiva Utvecklingsdag i Umeå på temat Human Resources outlook.

Jeanna Tällberg

VP HR Director Haldex, fd HR Direktör Volkswagen Group och den som initierat deras kända omvända mentorskap, delar med sig av erfarenheter från detta och annat intressant ur ett HR-perspektiv.

PARTNERS

Henrik Skyttberg, VD, Coop Nord

"Det är våra chefer och medarbetare som är grunden i hela vår verksamhet. Vi måste hänga med i utvecklingen och ta till oss kunskap och inspiration för att hela tiden utvecklas. Där fyller Ledardagen och HR-dagen en viktig funktion.”

Anders Hjalmarsson, VD, Västerbottens Handelskammare

”Samspelet och relationerna mellan människorna i våra organisationer och företag är det som driver verksamheterna framåt och skapar attraktionskraft. I en snabbt föränderlig omvärld behöver vi alla utvecklas i våra roller och inte minst mot bakgrund av allt spännande som nu händer i norra Sverige men även t ex pandemin och dess konsekvenser, ställs vi inför nya utmaningar och möjligheter som behöver hanteras."

Oscar Lundkvist Sund, Projektledare & Eventansvarig, Blå huset.

"Känns verkligen som att Katarina och gänget har ett genuint engagemang för att båda parter ska bli nöjda, även oerhört kul att visa våra fina verksamheter för ett så stort och betydelsefullt nätverk.”

ANMÄLAN:

Begränsat antal platser, fika och lunch ingår. (Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till någon annan i din organisation.)


Deltagaravgift för 1 dag: 6 995:-

Boka alla 3 dagar: 5 995:-/dag

Boka 5 platser för ditt team på valfri dag, betala för 4.