executive hub acaDemy:

utvecklingsdagar

Dagens snabbt föränderliga omvärld ställer höga krav på företag att driva förändring, men förändring väcker ofta rädslor och oro. Att bygga modiga organisationer som trivs i ständig förändring kräver mycket av alla i organisationen, oavsett om perspektivet är HR, Kommunikation eller Ledarskap i stort.


Hur ska vi organisera oss när distansarbete är en självklar del av arbetsveckan? Vem styr upp det kommunikativa i en omvärld där alla kommunicerar? Och vilka krav ställs på ledarskapet när ingen vet vad som väntar runt hörnet? Det och mycket mer ska vi prata om vid Executive HUB:s interaktiva Utvecklingsdagar i Umeå.


Mer information och anmälan längre ner på sidan, det finns ett begränsat antal platser eftersom upplägget bygger på interaktivitet.

Executive HUB Academy:

. 26 april .

p5, umeå

Karin Zingmark, Författare, Strategisk Rådgivare & Keynote Speaker, leder denna interaktiva Utvecklingsdag i Umeå på temat Kommunikation.


Karin Bodin, Koncern VD och Helena Rönnmark, Kommunikationschef Polarbrödsgruppen, delar med sig av sin kriskommunikation runt branden, samt kommunikationsarbetet som gav dem Stora Kommunikationspriset i år.


Vi ser fram emot att tillsammans delta och utvecklas genom utbildningspass, workshops och frågepaneler. Mer information om KOMMUNIKATIONSDAGEN hittar du här, eller anmäl dig direkt här nedanför.

Executive HUB Academy:

. oktober .

p5, umeå

Fjolårets tillfälle blev fullbokat och en succé bland deltagarna. Gästtalarna för den kommande LEDARDAGEN berättar vi mer om längre fram, men du kan lita på att det kommer att bli utvecklande så anmäl dig nu.


Följ oss så missar du inte när vi går ut med mer information.


Under LEDARDAGEN 2021 fick deltagarna utvecklas genom interaktiva utbildningspass, workshops och frågestunder tillsammans med dessa stjärnor:

Åsa Lundquist Coey, Doktor i Ledarskap och Komplexitet, ledde denna interaktiva Utvecklingsdag i Umeå på temat Ledarskap. Åsa delade med sig av sin kunskap och gav oss verktyg som vi kan jobba vidare med i våra egna organisationer.


Jonas Bergqvist, Föreläsare i ledar- och medarbetarskap, gav oss råd och redskap från sin karriär inom ishockey och som ledare i fyra olika branscher i näringslivet.


Lars Wahlberg, Bitr regionpolischef och operativt ansvarig vid Polisregion Nord, och ledamot i Nationella operativa ledningsgruppen. Lars delade med sig av ledarskapet inom polisen och deras förändringsresa.

Vi ser fram emot ett nytt spännande program för LEDARDAGEN 2022. Anmäl dig till våra utskick, så får du info kring den, våra andra aktiviteter och annat vi tror du kan ha nytta av.

Executive HUB Academy:

HR-DAGEN 2021 blev en hit!

Urban Björn, Författare & Föreläsare, ledde denna interaktiva Utvecklingsdag i Umeå på temat Human Resources outlook.


Jeanna Tällberg, VP HR Director Haldex, fd HR Direktör Volkswagen Group och den som initierat deras kända omvända mentorskap, delade med sig av erfarenheter från detta och annat intressant ur ett HR-perspektiv.


Vi fick en utvecklande dag med utbildningspass, engagerade samtal och frågestunder med massor av interaktion och erfarenhetsutbyten.

Planerna kring HR-DAGEN 2022 är full igång så anmäl dig till våra utskick, för info kring den, våra andra event och annat matnyttigt.

ANMÄLAN:

Det finns ett begränsat antal bokningsbara platser vid varje tillfälle av våra UTVECKLINGSDAGAR med interaktiv utbildning, workshops och erfarenhetsutbyte. Fika och lunch ingår. (Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till någon annan i din organisation.)


Deltagaravgift: 6 995:- (Medlemmar har 20% rabatt)

Boka 4 platser för ditt team, betala för 3.