executive hub acaDemy:

utvecklingsdagar

Dagens snabbt föränderliga omvärld ställer höga krav på företag att driva förändring, men förändring väcker ofta rädslor och oro. Att bygga modiga organisationer som trivs i ständig förändring kräver mycket av alla i organisationen, oavsett om perspektivet är HR, Kommunikation eller Ledarskap i stort.


Hur ska vi organisera oss i distansarbetets tid? Vem styr upp det kommunikativa i en omvärld där alla kommunicerar? Och vilka krav ställs på ledarskapet när ingen vet vad som väntar runt hörnet? Det och mycket mer ska vi prata om vid Executive HUB:s interaktiva Utvecklingsdagar i Umeå under hösten.


Mer information och anmälan längre ner på sidan. Det finns ett begränsat antal platser, vi följer FHM:s rekommendationer.

Executive HUB Academy:

LEDARDAGEN

. 11 november .

Åsa Lundquist Coey, Doktor i Ledarskap och Komplexitet, leder denna interaktiva Utvecklingsdag i Umeå på temat Ledarskap. Åsa kommer även att utbilda och ge oss verktyg som vi kan använda i våra egna organisationer.


Fler intressanta ledare kommer att dela med sig av sina erfarenheter under dagen.


Vi låter oss utvecklas tillsammans genom workshops, walk-and-talks och frågepaneler. Anmälan hittar du längst ner på sidan.

Executive HUB Academy:

HR-DAGEN

. 2 DECEMber .

Urban Björn, Författare & Föreläsare, leder denna interaktiva Utvecklingsdag i Umeå på temat Human Resources outlook.


Jeanna Tällberg, VP HR Director Haldex, fd HR Direktör Volkswagen Group och den som initierat deras kända omvända mentorskap, delar med sig av erfarenheter från detta och annat intressant ur ett HR-perspektiv.


Detaljerat program och fler engagerade gäster kommer att presenteras inom kort. Vi ser fram emot en dag med workshops, walk-and-talks och frågepaneler med massor av interaktion och erfarenhetsutbyten. Anmälan hittar du här.

Executive HUB Academy:

. 25 januari .

Karin Zingmark, Författare, Strategisk Rådgivare & Keynote Speaker, leder denna interaktiva Utvecklingsdag i Umeå på temat Kommunikation.


Karin Bodin, Koncern VD och Helena Rönnmark, Kommunikationschef Polarbrödsgruppen, delar med sig av sin kriskommunikation runt branden, samt kommunikationsarbetet som gav dem Stora Kommunikationspriset i år.


Vi ser fram emot att tillsammans delta och utvecklas genom workshops, walk-and-talks och frågepaneler under dagen. Mer information och program för KOMMUNIKATIONSDAGEN hittar du här, eller anmäl dig direkt längst ner på denna sida.

ANMÄLAN:

Anmälan gör att du har möjlighet att få tillgång till någon av de begränsade platserna, vi följer FHM:s rekommendationer. Alla programpunkter, fika och lunch ingår. (Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till någon annan i din organisation.)


Deltagaravgift för 1 dag: 6995:-

Boka alla 3 dagar: 5995:-/dag

Boka 5 platser för ditt team på valfri dag, betala för 4.