VÅR KALENDER

. 2023 .

. 29 september .

kl 8.00 - 13.00

Executive HUB:

HUB-möte Umeå, Tema "Omvärlden - Hot & Möjligheter".

För medlemmar.

. 4 oktober .

kl 9.00 - 14.00

FÖRSTA TRÄFFEN, hos vår partner Rejlers, Stockholm

För medlemmar i WoB Systernätverk.

. 27 oktober .

Executive HUB:

HUB-möte Umeå, "Mat & Prat" på Sjöbris.

För medlemmar.

. 8 NOVEMber .

Executive HUB:

HUB-möte Umeå med Johanna Pregmark, Phd Chalmers, Forskare, Ledare & Talare - "Leda förändring - eller Leda i förändring".

För medlemmar.

. 22 NOVEMBER .

kl 13.00 - 18.00

ANDRA TRÄFFEN, hos vår partner Eversheds Sutherland Advokatbyrå, Stockholm

För medlemmar i WoB Systernätverk.

. 2024 .

. 22 februari .

kl 10.00 - 17.00

STYRELSEUTBILDNING, hos vår partner Eversheds Sutherland Advokatbyrå, Stockholm

För medlemmar i WoB Systernätverk.

. APRIL (DATUM KOMMER) .

kl 9.00 - 14.00

TREDJE TRÄFFEN, hos vår partner Nasdaq, Stockholm

För medlemmar i WoB Systernätverk.

. 4 juni .

kl 13.00 - 18.00

FJÄRDE TRÄFFEN, hos vår partner Nordea, Stockholm

För medlemmar i WoB Systernätverk.


EXECUTIVE HUB NEWS:

Vårt nyhetsbrev för access till mer kunskap och utveckling, både personlig och professionell.


ett urval från tidigare aktiviteter

Intensiva, inspirerande och roliga dagar tillsammans med Jonas Bergqvist där samtalen haft fokus på ledar- och medarbetarskap, Vi hade förmånen att ses i båda våra nätverk samt även träffa ett gäng övriga strategiska ledare i Umeåregionen, och höra vad Jonas tagit med sig in i ledarskapet i näringslivet från sin framgångsrika karriär som hockeyspelare.

Pär Larshans, Hållbarhetschef på Ragn-Sells, har under fyra rundabordssamtal, med olika målgrupper, generöst delat med sig av sin kompetens och sina erfarenheter från både MAX Burgers och Ragn-Sells kring ämnet Cirkulär Ekonomi. Tack Västerbottens Handelskammare för fint samarbete och tack Uminova Innovation för en trevlig eftermiddag med några av era startups. Pär är verkligen en stjärna på att både anpassa innehåll och sättet att kommunicera till de olika målgrupper han möter.

Rundabordssamtal med några av medlemmarna i Executive HUB Umeå med Åsa Lundquist Coey kring hennes intressanta erfarenheter och forskning. ”Chefers och medarbetares verkliga funktioner idag är att agera som spänningsreglerare, ångestdämpare, relationsskräddare, samtalsaktivister, alliansbyggare och påverkare/lobbyister mellan alla relationer man dagligen finns i mot det uppdrag som man har”. Vi fick med oss många nya tankar och insikter och ser fram emot att läsa Åsas bok ”Samspel och rävspel - ideal och verklighet på jobbet”.

After Work med temat "Ökad jämställdhet och bättre affärer". Urban Björn, Business as Equals, delade med sig av sin kunskap och sina erfarenheter inom området. Executive HUB och Hand in Hand Sweden delade med sig av sina berättelser och Kapitel 8 var värd i vackra Tändstickspalatset.

Tack Newsec för ert goda värdskap under ett mycket intressant rundabordssamtal - "Framtidens kontor". Deras forskning visar att platsen och vad lokalerna erbjuder för personal och besökare kommer att ha stor inverkan på företagens framgång i framtiden.

Vårt rundabordssamtal med Peter Stenbrink, om hur optimering av rörelsekapital i hög grad kan förbättra likviditeten och aktieägarvärdet, gav stora insikter och de aktiva deltagarna delade generöst med sig av sina erfarenheter.

En intressant och givande dag tillsammans med Eversheds Sutherland Sverige, där våra medlemmar fick möjlighet att uppdatera sin kompetens inom styrelseområdet. Ett uttryck att ta med från dagen var "Lyd eller dö"!

Bra samarbete på ett härligt Open Event hos VK Media. En mycket intressant, väl mottagen föreläsning som hölls av Karin Zingmark, ledamot i vårt Advisory Board, om "Hur man bygger en kommunikativ organisation!".

Rundabordssamtal med Nordic Interim Executive Solutions som värd för "Future skills supply in a global and multicultural world", ledde till mycket intressanta och dynamiska samtal om framtidens utmaningar.

Rundabordssamtal med medlemmar i Executive HUB Umeå och Karin Zingmark, prisbelönt föreläsare och författare, om hur man bygger kommunikativa organisationer utifrån tillit och mod. En professionell guide och transparens runt bordet skapade spännande och dynamiska konversationer.

Rundabordsalbum för medlemmar arrangerat av Motorcentralen, Umeå med Evelina Fredriksson från Institutet för positiv psykologi. Stora insikter som är särskilt relevanta för företagens hållbarhet.

Tack till vårt Advisory Board, medlemmar, samarbetspartners och gäster för att ha gjort lanseringsevenemanget den 12 september 2019 en eftermiddag att minnas!

Rundabordssamtal om Gender & Diversity på Executive HUB Umeå med Balticgruppen som värd. Urban Björn, medlem i vårt Advisory Board, delade med sig av stor kunskap och goda råd till ledningsgrupperna.